Mød os på Nutrifair 17-18 Januar 2018

Besøg os på NutriFair den 17 – 18 februar 2018 på Danmarks specialiserede fagmesse for husdyrproducenter. Her udstiller vi vores øremærker til kvæg og svin, og DNA øremærker til genomisk test af kvæg besætninger. Vi udstiller også vores dyrevægte og prisvindende stavantenne (læse-stav), der læser og registrerer øremærker til brug for automatiseret dyreregistrering. Og så byder vi naturligvis gerne på en varm kop kaffe!

Besøg Nutrifair her (linked åbner i Google Maps): MESSE C, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia.

OM NUTRIFAIR

NutriFair er Danmarks førende fagmesse for husdyrproducenter med fokus på mekanisering, foder samt dyrevelfærd til den animalske landbrugsproduktion.

 Messen havde sin debut i 2012, hvor man for første gang kunne åbne dørene for en specialmesse med fokus på produkter til indendørs mekanisering, foder samt dyrevelfærd til den animalske landbrugsproduktion.

Hvorfor NurtriFair?

NutriFair er en målrettet messe med fokus på faglighed og professionalisme, og der er garanti for at møde de helt rigtige mennesker. De besøgende er beslutningstagere og nøglepersoner fra landbruget, der kommer for at skabe nye kontakter og gøre forretning.

Messen sætter aktuel viden på dagsordenen. Foruden traditionelle stande byder NutriFair også på et stærkt konferenceprogram med foredrag om top aktuelle emner af forskellig faglig karakter.

NutriFair arrangeres i tæt samarbejde med en række af branchens toneangivende aktører. En stærk messekomité, tætte relationer til brancheforeninger og en dynamisk dialog med medier, udstillere og besøgende gør, at messens faglige niveau øges fra gang til gang.

I 2018 åbner MESSE C igen dørene til Danmarks specialiserede landbrugsmesse, når NutriFair afholdes den 17.-18. januar 2018.

Skriv et svar