Om TRU-TEST Danmark

TRU-TEST om os - læs om TRU-TEST Scandinavia

Om TTS Danmark

Stolte leverandører til det danske landbrug

TTS produkter letgør dyreregistrering og besætningsstyring igennem en samlet elektronisk registrering af dyredata, herunder avlsmønstre, malkeprøver og vægtkurver. Vores systemer er integrerede med RYKs CHR/DMS Dyreregistrering, og muliggør direkte upload igennem Masseindtastning, hvilket sparer tid og skrivefejl. For dig som landmand kan det frigive tid til fremtidssikring af besætningen, forholdene for medarbejdere – og bedriften som helhed.

Vi har øremærker til kvæg og svin, og DNA øremærker til genomisk test øremærker, der samtidigt udtager vævsprøver til DNA analyse og udvælgelse af avlsdyr.

Over 40 års erfaring indenfor systemer til husdyrproduktion

Tru-Test er en agritech virksomhed med fokus på husdyrproduktion, der har serviceret det danske landbrug siden 1975. Vore produkter, software og services er skabt til at opnå større produktivitet i landbrugssektoren ved passende implementering af teknologi på bedriften.

Vores produktsortiment omfatter komplette systemer til besætningsoptimering. Vi har vejesystemer, der kan integreres med elektronisk identifikation (EID), stavlæsere og pladeantenner til læsning af øremærker, TTS Link software og øremærker til alle slags dyrehold.

Tru-Test Group er baseret i New Zealand, og er en global agritech virksomhed med fokus på husdyrproduktion. Vores produkter hjælper landmænd til at opnå større produktivitet ved passende implementering af teknologi på bedriften.

Vores produktsortiment omfatter komplette systemer til besætnings optimering. De inkluder vejesystemer, der kan integreres med elektronisk identifikation (EID), stavlæsere og pladeantenner til læsning af øremærker, vejebokse og -platforme, og elhegn til alle slags dyrehold. Tru-Test Group er repræsenteret i over 100 lande.

TTS i Danmark, Norge, Sverige og Finland

Derfor er TTTS Scandinavia er rigtig stolte af at være distributører her i Norden, og vi har oprettet et kvikt service center der dagligt sørger for, at vores kunder får den fulde udbytte af deres produkter. Vi sørger for at softwareudvikling og – tilpasning af Tru-Test systemer så de opfylder de specielle nationale behov, der varierer fra land til land inden for Skandinavien.

Service & Support Center

Vi har desuden oprettet et kvikt service center der dagligt sørger for, at vores kunder får den fulde udbytte af deres produkter. Vi sørger for at softwareudvikling og – tilpasning af Tru-Test systemer så de opfylder de specielle nationale behov, der varierer fra land til land inden for Norden.

Kontakt os hvis vi kan være behjælpelige!

Telefon 45 80 09 44

Kontakt os hvis vi kan være behjælpelige - vi står klar!

TRU-TEST om os - læs om TRU-TEST Scandinavia
iso-9001-certification-tru-test

ISO 9001 Certificering

For at leve op til høje standarder for udvikling & service af produkter til landbruget er vi ISO 9001 certificerede, og bliver auditerede årligt af Bureau Veritas.